کلمه SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization است، در حالی که از کلمات معادل SEO یا Search Engine Optimization نیز استفاده می شود که همه آنها به یک معنی هستند. سئو را می توان به عنوان مجموعه ای از روش ها برای تغییر استراتژیک وب سایت ها در نظر گرفت. بهینه سازی موتور جستجو یا سئو برای کمک به بهبود عملکرد و ارتباط وب سایت ها در نتایج جستجو برای دستیابی به رتبه های بالا طراحی شده است. این فرآیند مهمترین عوامل مرتبط با صفحه و افزایش اهمیت آن در صفحه نتایج جستجو را تشریح می کند. به طور کلی سه نوع سئو وجود دارد که سئوی داخلی یکی از آنهاست که در زیر به این سوال پاسخ خواهیم داد که سئو داخلی چیست و چگونه کار می کند.
سئو داخلی چیست؟ سئو داخلی یا سئو داخلی به مجموعه ای از اقدامات انجام شده برای بهینه سازی صفحات وب برای کمک به رتبه بالاتر سایت در موتورهای جستجو اشاره دارد. سئوی On-Page که به سئوی پایه نیز معروف است شامل موارد مختلفی مانند بهینه سازی محتوا، کدنویسی، اجرای فنی، ساختار و ظاهر، استفاده مناسب از ساختار عنوان، کلمات کلیدی مهم، لینک سازی داخلی محتوای سایت می باشد.
از آنجایی که تمام این اعمال و اعمال در داخل خود سایت اتفاق می افتد، به آن سئوی درون سایت یا سئو درون صفحه می گویند. همچنین علاوه بر سئوی داخلی مناسب که توسط موتورهای جستجو دیده می شود، به مخاطبان مستقیم وب سایت نیز کمک می کند تا درک بهتری از صفحات داشته باشند. هدف اصلی سئو داخلی چیست؟ هدف اصلی سئو داخلی افزایش رتبه وب سایت در نتایج جستجو است.
در این فرآیند، چند چیز بسیار مهم می شود. مواردی مانند عناوینی که برای محتوای وب سایت انتخاب می شوند یا توضیحاتی که برای محتوا یا یک محصول نوشته می شوند یا حتی آدرسی که به عنوان آدرس صفحه در نظر گرفته می شود. همه این موارد نشان دهنده محتوای شما برای موتورهای جستجو است. قبل از همه این موارد ذکر شده، انتخاب کلمه کلیدی مناسب بسیار مهم است.
به همین دلیل است که مدیران و کارکنان وب سایت تمام تلاش خود را برای بهینه سازی نتایج طراحی وب سایت و تولید محتوا برای موتورهای جستجو به کار می گیرند که در واقع سئوی داخلی است.
سئو داخلی به دو بخش تقسیم می شود:
- سئوی فنی (ساختاری)
- سئوی محتوا
سئوی فنی (ساختاری)
وجود مشکل ساختاری یا فنی باعث اختلال در حرکت کاربر در سایت می شود و منجر به سردرگمی وی می شود، بنابراین وجود این مشکلات احتمالا باعث خروج کاربر از سایت و توقف ادامه فعالیت در سایت می شود. بنابراین در سئو فنی سعی می کنیم خطاهای برنامه نویسی را برطرف کنیم تا کاربر به راحتی به آنچه نیاز دارد دسترسی داشته باشد و از خروج کاربر از سایت جلوگیری کند.
سئوی محتوا
با توجه به ورود بازاریابان حرفه ای و سئو نویسان، الگوریتم های گوگل انقلابی را متحول کرده و تولید محتوای طاقچه را وارد مرحله جدیدی کرده است. و به همین دلیل ارزش و اهمیت بهینه سازی محتوا و نگارش چندین برابر شده است.
ویژگی های یک سئو داخلی ایده آل چیست؟
- محتوای اختصاصی و با کیفیت داشته باشید
- پیوند به صفحه دسته بندی
- محتوا باید یک موضوع یا موضوع را توضیح دهد و هدف خاصی داشته باشد
- عنوان صفحه باید با کلمات کلیدی شروع شود
- یک لینک به صفحه اصلی ارائه شده است
- سرعت بارگذاری صفحه
نقش انتخاب کلمه کلیدی مناسب در سئو داخلی چیست؟
هنگامی که یک کلمه کلیدی محتوا انتخاب می شود، به این معنی است که محتوای نوشته شده در آن صفحه حول همان کلمه کلیدی یا همان کلمه می چرخد. بنابراین از نظر محتوایی لازم است از کلمه کلیدی چندین بار در مقاله استفاده شود. در گذشته، هرچه بیشتر از یک کلمه کلیدی استفاده کنید، گوگل بالاترین کلمه کلیدی را به شما نشان می دهد. این مشکل باعث ایجاد سایت های اسپم شده است که وقتی وارد صفحات آنها می شوید محتوایی جز تکرار بی معنی وجود ندارد. کلمات کلیدی سایت تو رو در رو نبودی در حال حاضر گوگل این الگوریتم را بسیار بهینه کرده است و دیگر تکرار کلمات کلیدی برای به دست آوردن سئو کافی نیست.
در حال حاضر تراکم کلمه کلیدی در متن در نظر گرفته می شود، با توجه به میزان محتوایی که نوشته می شود باید تا حدی از کلمه کلیدی در متن استفاده شود.
همانطور که گفته شد استفاده از کلمه کلیدی در عنوان هر مقاله یا بهتر است بگوییم هر صفحه در سایت در سئو داخلی بسیار مهم است. بنابراین کلیدواژه های مهم مربوط به آن صفحه از سایت شما باید در عنوان ذکر شود تا زمانی که کاربر آن کلمه کلیدی را جستجو می کند گوگل آنها را به سایت شما هدایت کند.
مهم ترین عوامل سئو داخلی چیست؟ تگ عنوان یکی از مهم ترین عوامل سئو داخلی است که می تواند به افزایش بازدید سایت شما کمک شایانی کند.
بهینه سازی محتوا
مهمترین نقش سئو داخلی چیست؟ داشتن محتوای باکیفیت مهمترین نقش را در سئوی ورودی دارد. اگر استراتژی تولید محتوا یا بازاریابی محتوای خود را به درستی انجام داده باشید، قطعاً در سئوی درون صفحه رشد زیادی خواهید داشت.
نکات مهم در بهینه سازی محتوا:
- بدون هرزنامه: نظرات هرزنامه (برای لینک سازی و غیره) نتیجه دیگری جز کاهش رتبه سایت هدف نخواهد داشت. به جای اسپم کردن نظرات، می توانید از کاربران بخواهید که نظرات خود را در قسمت نظرات در انتهای مطالب خود بنویسند.
- دستورالعمل های خواندن و نوشتن بهینه: ترجمه متن انگلیسی با مترجم گوگل برای تولید محتوا بیشترین آسیب را به سایت وارد می کند. استفاده از محتوای موتور، محتوای غیر سئو و محتوای غیر کاربرپسند برای سئوی درون صفحه مفید نیست.
- بدون محتوای تکراری: گوگل به محتوای اصلی و دست اول علاقه مند است. بنابراین، محتوای شما باید منحصر به فرد، سئو پسند، کاربر پسند، مفید و آموزشی باشد.
- استفاده از کلمه کلیدی در 100 کلمه اول متن: یک تاکتیک قدیمی در سئوی داخلی استفاده از کلمه کلیدی در 100 کلمه اول متن است که امروزه نیز استفاده می شود.
- عنوان مقاله را در تگ H1 قرار دهید: گوگل تگ H1 را برای درک بهتر ساختار صفحه ایجاد کرد. پلتفرم هایی مانند وردپرس به طور خودکار این برچسب را به عنوان محتوای وبلاگ اضافه می کنند. اگر از این پلتفرم ها استفاده نمی کنید، می توانید کدهای سایت را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تگ H1 به عنوان خود محتوا اضافه شده است.
- قرار دادن عناوین فرعی در تگ H2: از کلمه کلیدی حداقل در یکی از زیر عنوان ها استفاده کنید
مهمترین پارامترهای سئو داخلی در زمینه فنی چیست؟
- تعریف عناوین صفحات به درستی و بر اساس اصول سئو
- به سرعت بارگذاری صفحات سایت توجه کنید
- ثبت نقشه سایت گوگل
- به لینک های داخلی صفحات توجه کنید
- انتخاب ساختار پیوند مناسب
- استفاده از قالب های ریسپانسیو
آیا فقط سئو داخلی کافی است؟
اگرچه سئو داخلی یک عنصر بسیار مهم و موثر در سئو است، اما به خودی خود کافی نیست و علاوه بر سئو داخلی، سئوی خارجی نیز باید مورد توجه قرار گیرد. در غیر این صورت نمی توان از استراتژی های سئو انتظار موفقیت داشت. نتایج مطلوب همیشه با تلاش زیاد به دست می آید. اگر سئوی داخلی و خارجی سایت در عین حال از کیفیت مناسبی برخوردار باشد، کسب مقام های برتر در گوگل امری طبیعی خواهد بود.