طراحی سایت داینامیک چیست؟ مزایای طراحی وب پویا


زمانی که تصمیم می گیرید برای کسب و کار خود یک وب سایت ایجاد کنید، با کلمات و عبارات جدیدی مواجه می شوید که ممکن است زیاد درباره آنها ندانید. یکی از این کلمات طراحی وب سایت پویا است. حال برای درک مفهوم داینامیک و تفاوت طراحی وب سایت داینامیک و استاتیک، این مقاله را تا انتها بخوانید. زیرا اطلاعاتی که در این مقاله در اختیار شما قرار می گیرد، 100% کاربردی است.

ج جمعه پسندیدن بهترین شرکت طراحی سایت به شما کمک می کند تا در کمترین زمان ممکن یک سایت داینامیک حرفه ای ایجاد کنید و سپس اشتراک مورد نظر خود را برای ۷ روز استفاده رایگان از کلیه خدمات سایت خریداری کنید.

طراحی سایت داینامیک چیست؟

برای درک بهتر اینکه سایت داینامیک چیست، ابتدا باید تفاوت طراحی سایت داینامیک و استاتیک را توضیح دهیم. زیرا این دو در مقابل یکدیگر قرار دارند و با درک مفهوم هر یک به صورت مقایسه ای می توان به مفهوم دیگری پی برد.

سایت های استاتیک معمولا توسط برنامه نویسان حرفه ای طراحی می شوند و به راحتی قابل ویرایش نیستند. به همین دلیل هر از چند گاهی توسط توسعه دهندگان به روز می شود.

در واقع طراحی و گرافیک این سایت ها همیشه ثابت است و بیشتر شبیه یک بروشور فروش یا تبلیغات است.

بر خلاف سایت های استاتیک، سایت های داینامیکی وجود دارند که کاملا پویا و ناپایدار هستند، یعنی دائما قابل ویرایش هستند و به راحتی به روز می شوند.

به طور کلی، 80٪ از سایت هایی که در طول روز با آنها کار می کنیم، پویا هستند. زیرا این سایت ها هم از نظر بصری جذابیت بیشتری دارند و هم از نظر فنی کارایی بیشتری دارند.

برای دیدن نمونه سایت پویا می توانید به صفحه مراجعه کنید قالب های آماده C5 نگاه کن

مزایا و معایب طراحی وب پویا

ما مهمترین مزایا و معایب طراحی وب پویا را که باید بدانید را شرح داده ایم.

قابل کنترل هستند

از آنجایی که مدیریت وب سایت های پویا از طریق کنترل پنل انجام می شود، به راحتی در دسترس است و می توانید با چند کلیک آنچه را که می خواهید ایجاد یا حذف کنید.

ج جمعه با در نظر گرفتن آموزش های مورد نیاز، هر آنچه را که برای ایجاد یک وب سایت پویا نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد.

آنها به دانش خاصی نیاز ندارند

با هر سطح دانش فنی و تنها با چند ساعت آموزش می توانید خواسته ها و نیازهای خود را در سایت محقق کنید.

قابل گسترش هستند

هر زمان که احساس کردید وب سایت شما نیاز به تغییرات دارد یا نیاز به به روز رسانی و افزودن امکانات جدید به آن دارد، می توانید تغییرات دلخواه را به صورت شخصی در سایت اعمال کنید.

هزینه بالای سرور

از آنجایی که سایت های داینامیک پر از کدهای مختلف هستند و حجم این کدها زیاد است، به سروری با حجم بیشتر نیاز دارید، یعنی برای خرید سرور باید پول بیشتری خرج کنید.

امنیت

به طور کلی می توان گفت که امنیت وب سایت های استاتیک از وب سایت های پویا بالاتر است.

انواع سایت های پویا

روش های مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد و هرکسی با توجه به نوع سایت، نیازها و انتظاراتی که از سایت خود دارد می تواند روش مناسب را انتخاب کند.

سایت های پویا را می توان به دو روش مختلف طراحی کرد.

  • منحصرا

طراحی تخصصی وب سایت پویا

برای ایجاد سایت داینامیک خود باید از یک برنامه نویس حرفه ای کمک بگیرید، شاید طراحی سایت شما ماه ها طول بکشد و قیمت آن نسبت به روش های دیگر بالا باشد. از طرفی زمانی که تصمیم به ایجاد تغییر در سایت یا به روز رسانی آن دارید، باید از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

طراحی سایت پویا با cms

طراحی یک وب سایت پویا با CMS به این معنی است که شما وب سایت خود را با استفاده از پلتفرم هایی مانند وردپرس طراحی می کنید.

با استفاده از این روش می توانید به میزان قابل توجهی در هزینه های خود صرفه جویی کنید، سایت را خودتان طراحی کنید و در کمترین زمان ممکن به آنچه در نظر داشتید پی ببرید.

یک طراح وب سایت پویا که حرفه ای و متعهد باشد می تواند با استفاده از وردپرس مفیدترین وب سایت پویا را برای شما طراحی کند. سی پنج با سالها تجربه در زمینه ساخت سایت و ساخت فروشگاه اینترنتی می تواند هر آنچه را که نیاز دارید در اختیار شما قرار دهد.

هزینه طراحی وب سایت پویا

هزینه طراحی وب سایت پویا به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از مهم ترین عواملی که در طراحی یک وب سایت پویا باید در نظر گرفته شود عبارتند از:

نوع سایت

نوع وب سایتی که برای کسب و کار خود طراحی می کنید می تواند مستقیماً بر هزینه طراحی وب سایت پویا تأثیر بگذارد. بطور کلی هزینه های ایجاد فروشگاه اینترنتی زیرا باید زمان و تجربه بیشتری نسبت به آن اختصاص دهید طراحی وب سایت سفارشی یا وبلاگ بیشتر است.

فرصت ها

اگر ویژگی ها یا ویژگی های انحصاری یا ویژه ای در نظر دارید که به عنوان پیش فرض در نظر گرفته نمی شوند، باید از یک برنامه نویس کمک بگیرید و از آنجایی که متخصص باید دانش و زمان بیشتری را اعمال کند، قطعا هزینه بیشتری دریافت می کند. .

سیستم مدیریت محتوا

هدف از سیستم مدیریت محتوا طراحی وب سایت پویا به صورت کدنویسی یا کمک گرفتن از پلتفرم هایی مانند وردپرس است. طبیعتا استفاده از وردپرس مقرون به صرفه تر از طراحی وب سایت با کدنویسی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *