فروش دلاری پوشاک ایرانی در تالارهای پایتخت; در بازار پوشاک چه می گذرد؟


فروش دلاری پوشاک ایرانی در تالارهای پایتخت موضوع جدیدی است که با شنیدن آن موجی از غم و اندوه را بر شما جاری می کند. تورم بازار را هدایت می کند.

اخبار جدید بازار فروش دلاری پوشاک ایرانی در تالارهای پایتخت به اطلاع می رساند اخیرا خبری مبنی بر فروش تی شرت های ایرانی به قیمت دلار در بازار مراوی، خیابان استانبول و چند پاساژ تهران منتشر شده است که قیمت برخی از این اجناس تا 100 دلار نیز می رسد. وضعیت بازار ایران طوری شده که عقل به این می رسد، مسئولان می خوابند و چیزی نمی بینند!

بیشتر بخوانید: شامپو تبدیل به یک لوکس شده است; شامپو از 5 تا 8 میلیون تومان!

فروش دلاری پوشاک ایرانی در تالارهای پایتخت

بازار مراوی، خیابان استانبول و چند پاساژ در تهران به محلی برای مانور دادن میلیون ها تی شرت پشت پنجره ها تبدیل شده است تا جایی که برای خرید یک لباس ساده باید 5-6 میلیون هزینه کرد.

البته قیمت تی شرت 100 دلاری تا لباس شب 100 دلاری پاساژهای تهران موضوعی که این روزها مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

البته نکته جالب اینجاست که در اکثر اتحادیه ها قیمت تی شرت و شلوار که همگی تولید بومی هستند به دلار هم هست!

این در حالی است که پس از گسترش برنامه ریزی برخی کشورها برای کاهش و حذف دلار از چرخه معاملاتی خود، دولت سیزدهم بانک مرکزی را با همکاری نهادهای مرتبط موظف کرد تا زمینه انجام معاملات تجاری بر اساس واحد پولی ایران و کشورهای هدف را فراهم کند.

با نوسانات نرخ ارز، برخی از فروشندگان اقدام به انباشت کالا در انبارهای خود کردند و به بهانه خرید همین کالاها در چند ماه اخیر به مبلغ 60 تا 70 هزار تومان، قصد دارند برای کسب درآمد بیشتر، جیب مردم را خالی کنند. البته زمانی که دلار به کانال 48 هزار تومان رسیده است.

شاید قیمت گذاری تی شرت و شلوار بر اساس نرخ دلار موضوع جدیدی نباشد، اما از نگاه ناظران بازار، زمانی که دولت سیزدهم قصد تنظیم و کنترل بازار ارز را دارد، کمی دور از انتظار است.

البته کسانی که مایل به خرید پوشاک با نرخ دلار هستند کم نیستند اما باید پذیرفت که این وضعیت به ارزش پول ملی و همچنین تولید ملی لطمه جدی وارد می کند.

در همین رابطه یاسر احمدی، بنکدار و توزیع کننده پوشاک در بازار تهران به اختواز 24 می گوید:

خرده فروشان شهر به دنبال کسب درآمد بیشتر از وضعیت ایجاد شده و ادامه نوسان نرخ ارز در بازار هستند. لذا برای جلب توجه بیشتر و اینکه مشتری متوجه شود پارچه کاملا خارجی و وارداتی است، لباس را به دلار قیمت گذاری کرده اند.

احمدی می افزاید: ما به عنوان یک بانکدار در بازار بیشتر متوجه هستیم که تمامی اجناس ایرانی و تعداد محدودی خارجی است، اما این سیاست بیشتر پوشاک را شامل می شود و این مشکل (دریافت دلار به جای ریال) برای فروشندگان در پاساژها و مراکز خرید خوشایند شده است.

این فعال صنفی ادامه می دهد:

اجناس رها شده در انبارها چندین ماه و حتی یک سال پیش خریداری شده است اما امروز این اجناس از انبارها به فروشگاه ها رفته است و با وجود کاهش قیمت دلار، قیمت گذاری با نرخ دلار در سال گذشته برابری می کند. لباس هایی با قیمت دلار.

صادق، فروشنده لباس مجلسی زنانه در یکی از پاساژهای شمال تهران نیز در این باره به اخوت 24 گفت:لباس ترکی به دلار به خریداران فروخته می شود. 1000 تا 3000 هزار تومان قیمت لباس هایی است که برخی از مشتریان با علاقه زیاد خریداری می کنند. البته قیمت‌های کمتری هم وجود دارد، اما فقط فروش با نرخ دلار برای فروشنده به صرفه است.»

به گفته این فروشنده، قیمت پوشاک با توجه به نوسانات نرخ دلار هر روز تغییر می کند، اما البته با توجه به اینکه واردات پوشاک همچنان قاچاق محسوب می شود، اما برای رضایت مشتری سعی می کنیم برندهای مورد نظر خریداران را وارد کنیم. البته در بین لباس های شب یا شب برندهای کره ای، هندی و اروپایی نیز موجود است که قیمت های متفاوتی نسبت به لباس های دیگر دارند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما در مورد فروش پوشاک ایرانی در تالارهای پایتخت چیست؟ نظرات خود را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید تکراری اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *