مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس + 11 راهکار قطعی | میثم نصرتی


آیا به تازگی با صفحه سفید مرگ وردپرس (WSoD) روبرو شده اید و نمی دانید چه کاری باید انجام دهید؟ نگران نباشید راه حل های زیادی وجود دارد. در این مقاله راه های مختلفی برای رفع مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس (WSoD) نشان خواهیم داد!

صفحه سفید مرگ وردپرس (WSoD) چیست؟

صفحه سفید مرگ (WSoD) یکی از بدترین کابوس‌های یک ادمین وبسایت است. همانطور که از نامش پیداست، WSoD یک صفحه کاملا سفید است که در یک سایت وردپرس ظاهر می شود. در برخی موارد، صفحه سفید فقط در برخی از صفحات صفحه ظاهر می شود اما در برخی دیگر نه، در حالی که در موارد دیگر، در کل سایت، از جمله wp-admin ظاهر می شود.

این یکی از رایج‌ترین خطاهای وردپرس و شاید ناامیدکننده‌ترین خطا باشد زیرا هیچ اطلاعاتی در مورد علت آن ارائه نمی‌کند. بنابراین، عیب یابی این خطا یک کار دلهره آور است.

اگر صفحه خالی هیچ اطلاعاتی در مورد خطا به شما نمی دهد، چگونه بفهمیم که علت صفحه سفید مرگ چیست؟ بیایید علل رایج را آشکار کنیم.

چه چیزی ممکن است باعث ایجاد صفحه سفید مرگ وردپرس شود؟

یکی از بدترین چیزها در مورد صفحه سفید مرگ وردپرس این است که بسیار رایج است. حتی اگر هیچ سرنخی از آنچه ممکن است باعث آن شده باشد به شما نمی دهد، معمولا چندین چیز مسئول آن هستند. به خاطر داشته باشید که برای بروز خطای WSoD لازم نیست همه آنها همزمان اتفاق بیفتند. اگر فقط یک مشکل پیش بیاید، ممکن است صفحه سفید درست در مقابل شما باشد.

برخی از دلایل احتمالی صفحه سفید مرگ وردپرس عبارتند از:

  1. تداخل پلاگین ها و تم ها: به روز رسانی یک افزونه ممکن است تضاد بین افزونه و طرح زمینه شما ایجاد کند. برعکس، گاهی اوقات یک به‌روزرسانی تم با یکی از افزونه‌ها در تضاد است. هر دوی این شرایط می تواند منجر به یک سایت بی پاسخ و صفحه سفید وحشتناک شود.
  2. PHP: یک کد ضعیف نوشته شده یا یک اشتباه جزئی در هنگام افزودن یک اسکریپت به فایل functions.php ممکن است فایل تم را خراب کند یا پاسخگوی آن نباشد. به همین دلیل است که قبل از ویرایش هر فایل اصلی، همیشه باید یک نسخه پشتیبان کامل از سایت خود ایجاد کنید.
  3. یکپارچه‌سازی: تضاد بین یکپارچه‌سازی‌های وردپرس مانند شبکه تحویل محتوا (CDN)، گواهی‌های SSL و غیره.
  4. فایل‌های وردپرس خراب یا از دست رفته: فایل‌های اصلی وردپرس خراب یا مفقود شده مانند wp-config، .htaccess و غیره. کد با اشتباهات یا نوشتن ضعیف می تواند به طور بالقوه این فایل ها را خراب کند و باعث ایجاد WSoD شود.
  5. محدودیت‌های حافظه: درخواست PHP که از محدودیت حافظه سرور یا حداکثر زمان اجرا فراتر می‌رود. این بدان معناست که یا سرور حافظه کافی برای پردازش درخواست را ندارد یا اینکه درخواست آنقدر طول می کشد تا پاسخ داده شود که از حداکثر زمان اجرای مجاز فراتر رود.
  6. سرور: گاهی اوقات مشکل از شما نیست بلکه مشکل در هاست شما ایجاد می شود. در آن صورت، خطا باید توسط ارائه دهنده هاست برطرف شود.
    همانطور که قبلاً گفته شد، لازم نیست همه این دلایل یکباره اتفاق بیفتند تا صفحه سفید فعال شود. یک دلیل کافی است تا سایت شما پاسخگو نباشد. به همین دلیل است که ابتدا باید دلیل مسئول صفحه سفید را شناسایی کنید.

در قسمت بعدی تمام راه حل های ممکن برای هر دلیل را گردآوری کرده ایم تا بتوانید صفحه سفید مرگ وردپرس را در کمترین زمان حل کنید.

مطلب مرتبط: راهکارهای رفع خطای 404 در وردپرس

چگونه صفحه سفید مرگ وردپرس را تعمیر کنیم

تعمیر White Screen of Death می تواند یک کار دلهره آور باشد. با این حال، اگر منظم و صبور باشید، می‌توانید سایت خود را راه‌اندازی کنید.

این مراحلی است که می توانید برای خلاص شدن از شر صفحه نمایش سفید ناخواسته بردارید:

  • کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید
  • کش وردپرس را پاک کنید
  • قبل از WSoD مراحل خود را مرور کنید
  • وارد Recovery Mode شوید
  • تمام افزونه های خود را غیرفعال کنید
  • به تم پیش فرض تغییر دهید
  • ادغام وردپرس خود را بررسی کنید
  • حالت Debug Mode را فعال کنید
  • فایل های اصلی خراب را برطرف کنید
  • محدودیت حافظه سرور یا حداکثر زمان اجرا را تنظیم کنید
  • با هاست خود تماس بگیرید

بیایید نگاهی دقیق تر به هر یک از آنها داشته باشیم.

1. کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید

اولین کاری که برای رفع WSoD باید انجام دهید این است که بررسی کنید که آیا مشکل از مرورگر شما است یا خیر. برای انجام این کار، باید کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید.

مرورگرهای مختلف روش‌های مختلفی برای پاک کردن داده‌های کش و کوکی‌ها دارند. به عنوان مثال، در کروم، باید روی نماد سه نقطه در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید، به ابزارهای بیشتر > پاک کردن داده‌های مرورگر بروید.

یک صفحه جدید با یک پاپ آپ واضح داده های مرور ظاهر می شود. در اینجا می توانید داده هایی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. در حال حاضر، تصاویر و فایل‌های ذخیره‌شده و کوکی‌ها را با محدوده زمانی که روی All time تنظیم شده است بررسی کنید و سپس Clear data را فشار دهید. با این کار تمام کش و کوکی های مرورگر شما پاک می شود.

اگر مشکل از مرورگر شما باشد، با این کار مشکل شما حل می شود و می توانید به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید. با این حال، اگر این کار نکرد، مشکل در وب سایت شما نهفته است. در این صورت مرحله بعد را ادامه دهید.

2. کش وردپرس را پاک کنید
راه حل دیگر برای رفع سفیدی صفحه مرگ، پاک کردن کش وردپرس است. برای انجام این کار، باید به داشبورد مدیریت WP خود دسترسی داشته باشید.

نکته: در برخی موارد، صفحه سفید مرگ نیز بر صفحه مدیریت تأثیر می گذارد، بنابراین شما قفل شده اید و نمی توانید به سایت خود دسترسی پیدا کنید. اگر اینطور است، این راه حل مفید نخواهد بود، بنابراین می توانید به راه حل بعدی بروید.

برای کسانی از شما که به داشبورد مدیریت WP خود دسترسی دارید، می توانید با پاک کردن کش وردپرس خود ادامه دهید. به طور پیش فرض، وردپرس هیچ راهی برای حذف داده های کش ارائه نمی دهد، بنابراین باید از افزونه ها استفاده کنید. برای این کار از افزونه WP Rocket استفاده می کنیم.

ابتدا افزونه را نصب و فعال کنید. پس از آن، به داشبورد مدیریت خود بروید، به تنظیمات > WP Rocket بروید و روی دکمه پاک کردن کش در قسمت داشبورد کلیک کنید. همه داده های ذخیره شده شما در حال حاضر حذف خواهند شد.

اکنون از آنجایی که داده های کش وردپرس خود را پاک کرده اید، بررسی کنید که آیا مشکل همچنان وجود دارد یا خیر. اگر چنین است، به مرحله بعدی بروید.

3. مراحل قبل از WSoD را مرور کنید

مرور مراحل قبلی می تواند به شما در عیب یابی و رفع مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس کمک کند. تکرار کاری که قبل از بروز صفحه سفید مرگ وردپرس انجام می‌دادید ممکن است شما را به مشکل دقیق برساند یا حداقل به شما اشاره‌ای به دلیل ایجاد خطا در وهله اول بدهد.

کاری که باید انجام دهید این است که به گذشته نگاه کنید و به یاد بیاورید که شما یا هر یک از هم تیمی هایتان درست قبل از ظاهر شدن صفحه سفید چه می کردید. متأسفانه، ما نمی‌توانیم در این مرحله به شما کمک زیادی کنیم و این کاملاً به شما بستگی دارد که خطا را پیدا کنید.

با این حال، چند نکته وجود دارد که ما از شما می خواهیم در حین تأمل در اعمال خود رعایت کنید.

اول از همه، سعی کنید آنچه را که شما یا هم تیمی هایتان درست قبل از ظاهر شدن صفحه سفید مرگ انجام می دادید، به یاد بیاورید.

  • آیا افزونه یا قالب جدیدی نصب کرده اید یا یکی از موارد قبلی را تغییر داده اید؟
  • آیا  افزونه های خود را به روز کرده اید؟
  • آیا تغییری در پایگاه داده یا هر یک از فایل های اصلی ایجاد کردید؟
  • آیا کسی از تیم شما در این مدت به وردپرس دسترسی داشته است؟ روی چه چیزی کار می کردند؟

اینها فقط چند سوال برای مرجع شما هستند تا به شما کمک کنند تا تمام اقدامات خود را درست قبل از مواجهه با صفحه سفید مرگ به خاطر بسپارید. این ممکن است به شما ایده بهتری در مورد علت ایجاد مشکل بدهد و به شما کمک کند تا راه‌حل‌های بالقوه را برای بازیابی سایت خود اعمال کنید.

با این حال، این امکان وجود دارد که هیچ کس در وردپرس این کار را نکرده باشد. در این مورد، پس گرفتن مراحل شما ممکن است راه حل مناسبی نباشد و باید به سمت اصلاح حرکت کنید.

4. وارد Recovery Mode شوید

یکی از ویژگی‌های اصلی وردپرس 5.2 به بعد ویژگی محافظت از خطاهای مرگبار بود، بنابراین به جای صفحه سفید بدون اطلاعات، ممکن است پیامی را مشاهده کنید که می گوید «سایت در حال تجربه مشکلات فنی است. لطفاً صندوق ورودی ایمیل مدیر سایت خود را برای دستورالعمل ها بررسی کنید.”

اگر این مورد شماست، باید صندوق ورودی مدیریت خود را بررسی کنید و ببینید آیا ایمیلی از وردپرس وجود دارد یا خیر. ایمیل حاوی جزئیات مربوط به خطا و پیوندی برای فعال کردن حالت بازیابی است. از لینک استفاده کنید و در حالت بازیابی به داشبورد مدیریت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید. با کمک جزئیات خطای اشتراک‌گذاری شده در ایمیل، می‌توانید بر اساس آن اصلاحات احتمالی را اعمال کنید.

با این حال، اگر این برای شما کار نمی کند، یا هیچ ایمیلی از وردپرس دریافت نکرده اید، به مرحله بعدی ادامه دهید.

‎5. همه پلاگین های خود را غیرفعال کنید

تضاد با افزونه ها یکی از شایع ترین دلایل صفحه سفید مرگ در وردپرس است. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که اخیراً یک افزونه جدید نصب کرده باشید یا یک افزونه موجود را به روز کرده باشید.

برای بررسی اینکه آیا یکی از افزونه های شما باعث ایجاد مشکل شده است، باید همه آنها را غیرفعال کنید. راه‌های مختلفی برای غیرفعال کردن همه افزونه‌ها به صورت انبوه وجود دارد.

اگر به داشبورد مدیریت خود دسترسی دارید، به Plugins > Installed Plugins بروید، همه آنها را انتخاب کنید و عمل انبوه را روی غیرفعال کردن تنظیم کنید. سپس دکمه Apply را فشار دهید تا همه افزونه ها غیرفعال شوند.

اگر به داشبورد مدیریت خود دسترسی ندارید، باید از طریق cPanel یا یک سرویس گیرنده FTP مانند FileZilla به دایرکتوری سایت خود دسترسی داشته باشید. پس از ورود به فهرست سایت، در زیر پوشه wp-content، پوشه دیگری به نام plugins را خواهید دید. نام پوشه را به هر چیزی غیر از plugins تغییر دهید تا همه افزونه های شما غیرفعال شود.

غیرفعال کردن افزونه های وردپرس – FTP

پس از غیرفعال کردن همه افزونه ها، به سایت خود بروید و ببینید آیا صفحه سفید از بین رفته است یا خیر. اگر چنین است، سپس شروع به فعال کردن هر افزونه به صورت تک به تک کنید تا زمانی که دوباره با صفحه سفید روبرو شوید تا افزونه ای را پیدا کنید که صفحه سفید مرگ را فعال می کند.

پس از شناسایی پلاگین معیوب، می توانید افزونه را به نسخه قبلی برگردانید یا با پشتیبانی مشتری آنها تماس بگیرید. از طرف دیگر، می توانید برای دستیابی به عملکرد مشابه به دنبال ابزارهای مشابه دیگری باشید.

با این حال، اگر غیرفعال کردن افزونه‌ها صفحه سفید مرگ وردپرس را برطرف نکرد، باید به دنبال علت باشید.

6. قالب پیش فرض را فعال کنید

اگر غیرفعال کردن افزونه ها حل نشد مورد بعدی که باید بررسی کنید قالب شما است. برای بررسی اینکه آیا مشکل مربوط به قالب است، آن را با یک تم پیش فرض جایگزین کنید. اگر با این کار مشکل برطرف شد، پس می‌دانید که موضوع شما در پشت صفحه سفید مرگ قرار دارد.

برای جایگزینی تم خود با تم پیش فرض، باید از طریق cPanel یا یک سرویس گیرنده FTP به دایرکتوری سایت خود دسترسی داشته باشید. پس از ورود به دایرکتوری، پوشه wp-content را پیدا کنید و پوشه ای به نام themes را مشاهده خواهید کرد. این پوشه حاوی تمام قالب‌های دانلود شده شما است.

در داخل پوشه themes، قالب فعال فعلی خود را پیدا کنید. در هر صورت، اگر قبلاً این کار را نکرده اید، توصیه می کنیم یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. پس از آن، تم فعال خود را انتخاب کرده و آن را حذف کنید. با این کار سایت شما به تم پیش فرض وردپرس (مثلاً 2021) تغییر می کند.

اگر هیچ تم پیش‌فرضی ندارید یا قبلاً آن‌ها را حذف کرده‌اید، باید فایل‌های تم پیش‌فرض را به صورت دستی در فهرست سایت خود آپلود کنید.

مطلب مرتبط: نحوه رفع “خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده” در وردپرس

هنگامی که به تم پیش فرض تغییر کردید، به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید و ببینید آیا مشکل را حل می کند یا خیر. اگر صفحه سفید مرگ را نمی بینید، تأیید کرده اید که قالب شما باعث ایجاد مشکل شده است. در این صورت، اگر به تازگی آن را به روز کرده اید، می توانید قالب را به نسخه قبلی برگردانید. همچنین، فایل functions.php را برای هر گونه خطای برنامه نویسی یا فاصله های سفید در انتها بررسی کنید. این به احتمال زیاد مشکل شما را حل خواهد کرد. با این حال، اگر اینطور نیست، با پشتیبانی فنی توسعه دهنده تم تماس بگیرید.

با این حال، اگر صفحه سفید با جابجایی به تم پیش‌فرض از بین نرود، مشکل در جای دیگری نهفته است و باید به کارتان ادامه دهید.

7. یکپارچه سازی وردپرس خود را بررسی کنید

علاوه بر افزونه ها و تم ها، ابزارهای  دیگر را می توان با سایت وردپرس شما ادغام کرد. نمونه‌هایی از این موارد می‌تواند یک گواهی SSL یا یک شبکه تحویل محتوا (CDN) مانند Amazon Cloud Front باشد.

مهم است بدانید که تضاد بین هر یک از ادغام های شخص ثالث ممکن است باعث نمایان شدن صفحه سفید مرگ شود. به عنوان مثال، تضاد بین CDN و گواهی SSL ارائه شده توسط میزبان شما می تواند سایت شما را خراب کند.

برای اینکه بفهمید مشکل مربوط به ادغام وردپرس است یا خیر، باید فعالیت هایی را که قبل از ظاهر شدن صفحه سفید انجام می دادید، به یاد بیاورید. برخی از چیزهایی که باید از خود بپرسید عبارتند از: آیا سرویس جدیدی را با سایت خود وصل کرده اید؟ آیا تنظیمات سرویس های از قبل پیکربندی شده را تغییر داده اید؟ و غیره.

اگر هر یک از این کارها را انجام داده اید، باید آن تغییرات را برگردانید به حالت قبل و اگر مشکل شما حل شد، با موفقیت علت اصلی را شناسایی کرده اید. اگر برخی از این سرویس‌ها خراب شده‌اند، ممکن است لازم باشد جایگزینی برای آن سرویس پیدا کنید یا برای راه‌حل با ارائه‌دهنده خدمات تماس بگیرید.

اما اگر ادغام های شما به درستی کار می کنند و هنوز نمی توانید صفحه سفید مرگ را در وردپرس اصلاح کنید، به مرحله بعدی بروید.

8. Debug Mode را فعال کنید

اگر تاکنون هیچ کدام از روش های فوق برای شما کار نکرده است، ممکن است لازم باشد حالت Debug را فعال کنید. این به شما کمک می کند تا خطاهای بالقوه PHP را که ممکن است باعث ایجاد WSoD شوند، پیدا کنید.

حالت اشکال زدایی تمام خطاهایی که سایت با آن مواجه است را در یک فایل debug.log ثبت می کند. با این اطلاعات، ممکن است به علت صفحه سفید مرگ برسید و اقدامات اصلاحی برای حل این مشکل انجام دهید.

برای فعال کردن حالت اشکال زدایی، باید به فهرست سایت دسترسی داشته باشید. شما می توانید این کار را از طریق cPanel خود یا با استفاده از FileZilla یا هر سرویس گیرنده FTP دیگری انجام دهید. پس از ورود به فهرست سایت، به دنبال فایل wp-config.php بگردید و آن را در یک ویرایشگر متن باز کنید.

پس از آن، خط زیر را جستجو کنید:

define(‘WP_DEBUG’, false )

و آن را به:

define(‘WP_DEBUG’, true)

تغییر دهید.اگر خط کد بالا در فایل wp-config.php وجود ندارد، به سادگی آن را به فایل اضافه کرده و ذخیره کنید.

اکنون، برای ثبت خطاها در فایل debug.log، باید ثبت اشکال زدایی وردپرس را فعال کنید. برای این کار خط زیر را به فایل wp-config.php خود اضافه کرده و ذخیره کنید.

define(‘WP_DEBUG_LOG’، true);

حالت اشکال زدایی را در وردپرس فعال کنید

با این کار تمام خطاها در فایل debug.log ثبت می شود. می توانید فایل debug.log را در پوشه wp-content پیدا کنید. فایل لاگ حاوی اطلاعاتی درباره تمام خطاهایی است که وب سایت با آن مواجه است، بنابراین با این اطلاعات، ممکن است بتوانید مشکل را پیدا کنید و اقدامات اصلاحی انجام دهید.

پس از اتمام اشکال زدایی، فراموش نکنید که حالت اشکال زدایی و ثبت اشکال زدایی را خاموش کنید. برای انجام این کار، کافی است در هر دو قطعه کد، true را به false برگردانید.

امیدواریم حالت اشکال زدایی اطلاعاتی به شما بدهد و به شما کمک کند از شر صفحه سفید مرگ خلاص شوید. با این حال، اگر هنوز نمی توانید مشکل را حل کنید، راه حل های زیر را امتحان کنید.

9. فایل های Core خراب را رفع کنید

آیا اخیراً قبل از مواجهه با صفحه سفید، تغییری در فایل اصلی وردپرس مانند wp-config.php یا .htaccess ایجاد کرده اید؟ اگر چنین است، باید فایل های اصلاح شده خود را به نسخه اصلی خود بازیابی کنید تا تغییرات اخیر را لغو کنید. اگر صفحه سفید مرگ در نتیجه این تغییرات ظاهر می شد، این روش می تواند مسئله را حل کند.

برای لغو تغییرات اخیر، باید یک نسخه جدید از وردپرس را در رایانه شخصی خود دانلود کنید. به سادگی به wordpress.org بروید و Get WordPress را فشار دهید تا آخرین نسخه وردپرس را در رایانه خود دانلود کنید. پس از دانلود کامل، فایل فشرده را استخراج کنید، فایلی را که برای تعویض نیاز دارید پیدا کنید و آن را کپی کنید.

سپس با استفاده از FileZilla (یا هر FTP دیگر) یا cPanel خود به فهرست سایت خود بروید و فایل فعلی خود را با فایل جدیدی که به تازگی کپی کرده اید جایگزین کنید. حالا به سایت خود برگردید و ببینید که آیا مشکل حل می شود یا خیر. از طرف دیگر، اگر اخیراً یک نسخه پشتیبان از سایت خود دارید که تغییرات فعلی را ندارد، می توانید آن را بازیابی کنید.

امیدوارم با این کار مشکل شما حل شود. اگر هنوز نمی توانید صفحه سفید مرگ وردپرس را تعمیر کنید، به راه حل بعدی بروید.

10. محدودیت حافظه سرور یا حداکثر زمان اجرا را تنظیم کنید

اگر تا به حال هیچ چیزی برای شما کار نکرده است، آخرین چیزی که می توانید امتحان کنید تنظیم محدودیت حافظه سرور یا حداکثر زمان اجرا است. گاهی اوقات سرور شما منابع کافی برای رسیدگی به درخواست دریافتی را ندارد، بنابراین سایت شما از کار می افتد و صفحه سفید مرگ ظاهر می شود.

برای حل این مشکل می توانید به صورت دستی محدودیت حافظه سرور و حداکثر زمان اجرا را افزایش دهید. مشکل ممکن است با یکی یا گاهی اوقات هر دو باشد. ابتدا، محدودیت حافظه را افزایش دهید، و اگر کار نکرد، حداکثر زمان اجرا را افزایش خواهید داد.

برای افزایش محدودیت حافظه سرور، یک خط کد به هر یک از فایل‌های wp-config.php، htaccess. یا php.ini اضافه کنید. شما باید هر یک از این فایل ها را ویرایش کنید، بنابراین اجازه دهید با wp-config.php شروع کنیم و ببینیم که آیا مشکل را برطرف می کند یا خیر. اگر نه، سپس به فایل htaccess. و غیره بروید.

خط زیر را به فایل wp-config.php اضافه کنید:

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M’);

برای htaccess، خط زیر را اضافه کنید:

php_value memory_limit 128M

برای php.ini، این را اضافه کنید:

memory_limit = 128M

خط کد بالا محدودیت حافظه را 128 مگابایت تعیین می کند و باید برای اکثر سایت ها به خوبی کار کند. با این حال، در صورت نیاز می توانید آن را به 256 مگابایت یا 512 مگابایت افزایش دهید.

اگر افزایش محدودیت حافظه کارساز نبود، باید حداکثر زمان اجرای سرور را افزایش دهید. برای انجام این کار، باید یکی از فایل های wp-config.php، .htaccess یا php.ini را ویرایش کنید.

همانطور که قبلاً دیدیم، شما باید فقط یک فایل را ویرایش کنید. با فایل wp-config.php شروع کنید، اگر کار نکرد، به htaccess. و در نهایت به فایل php.ini بروید.

برای wp-config.php خط زیر را اضافه کنید:

set_time_limit(120);

برای htaccess، اضافه کنید:

php_value max_execution_time 120

برای php.ini خط زیر را اضافه کنید:

max_execution_time = 120

همانطور که می بینید، خط کد بالا به سادگی حداکثر زمان اجرا را 120 ثانیه تعیین می کند. با این حال، می توانید آن را حتی بیشتر کنید و ببینید که آیا مشکل را حل می کند یا خیر.

گاهی اوقات، ارائه دهندگان هاست به کاربران اجازه نمی دهند محدودیت حافظه سرور یا حداکثر زمان اجرا را افزایش دهند. اگر با این مورد مواجه هستید با ارائه دهنده خدمات خود تماس بگیرید تا آن را برای شما افزایش دهند.

برای اطلاعات بیشتر در این مورد، راهنمای ما در مورد چگونگی افزایش حداکثر زمان اجرا در وردپرس را بررسی کنید.

اگر هیچ کدام از موارد بالا کار نکرد و هنوز نمی توانید صفحه سفید مرگ وردپرس را تعمیر کنید، باید با هاست خود تماس بگیرید و درخواست کمک کنید.

11. با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید

در حال حاضر، شما تمام مراحل ممکنی را که می‌توانید برای حل این مشکل انجام دهید، طی کرده‌اید. امیدواریم اکثر شما در رهایی از صفحه سفید مرگ موفق بوده باشید.

برای کسانی از شما که هنوز با این مشکل روبرو هستید، متأسفانه، کار بیشتری نمی توانید انجام دهید. به احتمال زیاد، هیچ مشکلی در قسمت شما وجود ندارد و مشکل در جایی با ارائه دهنده هاست شما است، بنابراین توصیه می کنیم با آنها تماس بگیرید و مشکل خود را برای آنها توضیح دهید.

آن‌ها به شما اطلاع می‌دهند که آیا با مشکلی در سمت خود مواجه هستند یا اگر مشکل فقط سایت شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، پشتیبانی فنی ارائه می‌کنند.

نکاتی برای جلوگیری از صفحه سفید مرگ وردپرس

احتمالاً تا به حال متوجه شده اید که یک خطای کوچک می تواند سایت شما را خراب کند و صفحه سفید مرگ را راه اندازی کند. به همین دلیل هنگام ایجاد تغییرات در سایت خود باید بسیار مراقب باشید.

عیب یابی صفحه سفید مرگ وردپرس سخت است، بنابراین سعی کنید به هر قیمتی از آن اجتناب کنید. در اینجا چند اقدام پیشگیرانه وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از بروز صفحه سفید مرگ انجام دهید:

فعالیت های خود و اعضای تیم خود را در وردپرس پیگیری کنید، حتی اگر این فقط یک به‌روز رسانی افزونه باشد. این به شما کمک می کند تا در صورت بروز اتفاق بد، مراحل خود را در هنگام عیب یابی انجام دهید.
به طور منظم نسخه پشتیبان تهیه کنید و آنها را در مکانی امن ذخیره کنید تا بتوانید بعداً به آنها دسترسی داشته باشید. این امر به ویژه قبل از ویرایش فایل های اصلی یا ایجاد تغییرات بزرگ در سایت خود بسیار مهم است.

راهکار نهایی

اما اگر هیچ روشی را برای بررسی مشکل خود پیدا نکردید ما اینجا هستیم تا مشکلات شما را برطرف کنیم. برای این منظور می توانید از طریق واتس اپ در خواست رزرو تایم مشاوره ارسال کنید و با من در ارتباط باشید تا مشکل شما را برطرف کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *