چگونه نرخ پرش در گوگل آنالیتیکس را تغییر دهیم؟ (ویدئو)


https://www.youtube.com/watch?v=Uk7cjhrQYS8

تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل این یک ابزار اساسی برای تجزیه و تحلیل رفتار کاربران در یک وب سایت است. نرخ پرش یا نرخ پرش یکی از معیارهای مربوطه است.

به طور کلی، نرخ پرش یا نرخ پرش، در Google Analytics توسط بازدیدهای تک صفحه ای. این بدان معناست که اگر کاربر به صفحه ای با اسکرول بی نهایت دسترسی پیدا کند و با وجود 20 دقیقه مرور به هیچ محتوای دیگری دسترسی پیدا نکند، گوگل آنالیتیکس به طور پیش فرض آن را به عنوان یک بازگشت، یعنی بازدید، رد صلاحیت می کند.

این بدان معنی است که اندازه گیری دقیق نیست، زیرا کاربری که به مدت 20 دقیقه وب را مرور می کند نمی تواند کاربر با کیفیت پایینی در نظر گرفته شود. به همین دلیل، گاهی اوقات لازم است نرخ پرش را برای یک زمان یا اقدام خاص تنظیم کنید. اگر پارامتر مرجع نداشتم، می گویم بین 15 تا 30 ثانیه باید به عنوان پارامتری در نظر گرفته شود تا مشخص شود بازدید با کیفیت بوده است یا خیر، البته این بستگی به نوع محتوای آن دارد. نمایش داده شده و همچنین پیچیدگی آن.

از طریق جاوا اسکریپت، نرخ پرش را در Google Analytics تغییر دهید یا تنظیم کنید

اگر بخواهیم نرخ پرش گوگل آنالیتیکس را تغییر دهیم، اولین کاری که باید انجام دهیم این است که رویداد بازنگری زیر را در تگ head و بعد از Google Analytics JS بگنجانیم:

setTimeout(“ga(‘send’,’ event’,’nobounce’,’ بیش از 15 ثانیه’)”,15000);

15000 قابل تغییر است و بسته به زمانی که می خواهیم استفاده کنیم آن را تنظیم می کنیم. اگر بخواهیم حداقل زمانی را که کاربران باید بگذرانند تعریف کنیم تا به عنوان ترافیک بی کیفیت تلقی نشوند.

از طریق گوگل تگ منیجر، نرخ پرش را در Google Analytics تغییر یا تنظیم کنید

از طرف دیگر، اگر بخواهیم نرخ پرش گوگل آنالیتیکس را از طریق گوگل تگ منیجر تنظیم کنیم، اولین کاری که باید انجام دهیم این است که گوگل تگ منیجر را در صفحه یا وبلاگ خود پیاده سازی کنیم. پس از اتمام، باید تگ Google Analytics را ایجاد کرده و آن را در تمام صفحات اجرا کنیم.

هنگامی که برچسب ایجاد شد، باید ماشه یا قانون زمان اجرای رویداد ما را ایجاد کنیم. به همین دلیل ما یک رویداد “تایمر” ایجاد می کنیم که اساساً هر 3000 میلی ثانیه، یعنی در این مورد هر 3 ثانیه یک بار اجرا می شود. مهم است که تعداد دفعات اجرا را محدود کنید، در غیر این صورت رویداد هر بار که اجرا می شود جمع آوری می شود.

هنگامی که تریگر ایجاد شد، باید یک تگ جدید در Google Tag Manager ایجاد کنیم، در این مورد من آن را nobounce نامیده‌ام، اما شما می‌توانید آن را هر طور که می‌خواهید بنامید. شما رویداد را ایجاد می‌کنید و آن را به تریگر 3000 میلی‌ثانیه پیوند می‌دهید، به گونه‌ای که این رویداد پس از گذشت 3 ثانیه اجرا می‌شود.

اجرای رویداد را بررسی کنید

به یاد داشته باشید که برای بررسی پیاده سازی باید از Google Tag Assistant یا Dataslayer استفاده کنید اگر با Google Tag Manager کار می کنید.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد. اگر سوالی دارید کامنت بزارید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشم و اگر دوست داشتید در اشتراک گذاری آن دریغ نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *